2020-ieji – kokie jie ?

2020-ieji tai labai ypatingi tobulos vizijos ir pasiekimų metai. Numerologinis kodas 2020-iems metams pristato visiškai naują kitą dešimtmetį. Tai taikos kodas 20/20, vizija, energija ir atsakomybė padės Jums pasiekti realių rezultatų ir saugumo visus metus. 2020-ieji tai yra 4 universalūs pagal Numerologiją metai, nes susideda iš 2+0+2+0=4. Skaičius 4 vaizduoja tvarką, atsakomybę, stabilumą, šeimą, namus, pasireiškimą, išsaugojimą, taiką, fizinę realybę ir praktinius sprendimus. Tai yra darbo, kurį reikia atlikti, skaičius.

Skaičius 4 skatina sutelkti dėmesį į tai, kas svarbu ir galiausiai palaiko Jus kuriant svajones. 2020-aisiais metais turėsite papildomų jėgų ir ryžto patiems pasiekti stebuklingų rezultatų. 2020-ieji metai sukurs puikias galimybes ,,nuimti koją nuo stabdžio‘‘ ir drąsiai judėti pirmyn. Visiškai atsidavę ir sąmoningai įsitraukę, galėsite atverti duris į didžiulę sėkmę ir finansinį srautą.

Tačiau skaičius 4 nėra susijęs tik su sunkiu darbu, pasireiškiančiu ar kuriančiu struktūrą. Ketvertas yra apie tarnystę kitiems, atsidavimą mūsų asmeninei evoliucinei kelionei. Tai taip pat yra gera proga peržengti mūsų apribojimus, nes per ketvertą mus paprastai riboja stiprus atsakomybės jausmas ir tvarka. Tvarka nėra susijusi su tvirtinimu, bet su žinojimu, kaip sukurti taiką viduje, kad galėtume atspindėti tą pačią harmoniją. Tai reiškia galimybę, vienybę, prieinamumą, pašaukimą – nuostabi laisvė ir atsakomybė veikti. Tai tikras įkvėpimas, reali – gili kūryba ir kažkas visiškai naujo.

Sėkmės realizuojant savo tikslus!